Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Lumina dragostei

Din iubire mi-ai spus șoapte,
luminânde peste noapte.

Din al inimii tumult,
curcubeie ai făcut.

Ochii de i-aș ridica,
m-ar orbi, dragostea ta!

poezie de
Adăugat de Ioana Voicilă DobreSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie

 

1
Girel Barbu [utilizator înregistrat] a spus pe 12 iulie 2012:
"Suntem ceea ce credem". Ioana Voicilă - Dobre, a crezut de mic copil că va ajunge poet. Și iată Ioana acum este poetă, mândria colegilor ei de cenaclu.
Are trei cărți de poezie publicate, una mai reprezentativă decât alta. În toate trei este prezentă cu vârf și îndesat, dragostea. Este prezentă în multe antologii de poezie și proză. Postează cu multă hărnicie pe mai multe site-uri.A obținut și numeroase premii și diplome de excelență de-a lungul anilor. Mi-a fost colegă în cenaclul județean Buzău prin corespondență, și încă de atunci își "făurise" un stil personal inconfundabil. A rămas aceeași și astăzi după mai bine de treizeci și cinci de ani. Astăzi Ioana, am primit noul tău volum de versuri "Secvențe în alb și negru", carte premiată la Concursul internațional de creație literară TITEL CONSTANTINESCU, ediția a IV-a, 2011. Felicitări, mulțumiri și mult succes în continuare.
2
Ioana Voicila Dobre [din public] a spus pe 8 octombrie 2012:
Multumesc Girel! Este adevarat ca in liceu mi se spunea,, poeta,, si mi-am dorit sa fiu poet. Diploma semnata de Horia Zilieru anul trecut confirma noua mea calitate de scriitor. Multumesc de urari! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate!
3
Abramovici [din public] a spus pe 8 octombrie 2012:
Diplome și certificate de calificare în meseria de scriitor nu s-au mai dat de pe vremea lui Gheorghiu Dej.
Să le fi reintrodus doctorul Ponta?
4
Girel Barbu [utilizator înregistrat] a spus pe 8 octombrie 2012:
Îți mulțumesc din inimă (aia pe care doar tu ai simțit-o în seara aceea la Spitalul Miltar, cum a declanșat în pieptul meu acel uragan), Ionela. Mi-ai făcut ziua fericită. Mi-amintesc cu drag zilele când tineri fiind, mâncam poezie pe pâine. Te aștept și cu alte cărți. O toamnă binecuvântată!
5
Ioana Voicilă Dobre [autorul] a spus pe 24 februarie 2015:
Să fii iubit și fericit, prietene!

Unele dintre comentariile pe care le-ați adăugat în ultima lună au fost eliminate, nerespectând Regulamentul. Pentru a evita o suspendare a dreptului de a scrie comentarii, este recomandat să respectați regulile și să nu vă angrenați în certuri sau alte discuții care derapează.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook